Nyheter och deckare som vårläsning

Så här i början av april brukar vädret skifta fram och tillbaka, och det här året var sannerligen inget undantag. När de kalla dagarna plötsligt blir i majoritet igen är det skönt att ha lite läsning att glädjas åt. Har jag ingen bok som ligger och väntar på nattduksbordet så brukar jag gå in på SvD och gotta mig åt både nya som gamla artiklar. Jag läser självfallet kultursidorna extra noga men jag gillar även att studera artiklar om näringslivet , t.ex. den här välskrivna historien om Nordnet som drabbades av fler och fler avhopp för några månader sedan då deras chefekonom gick till Söderbergs och Partners. Har hört många som är nöjda med sina investeringar via just Söderberg. SvD i all ära, men just nu längtar jag efter en god bok att hålla i handen. Funderar på att beställa hem “Störst är allt” av Malin Persson Giolito. Jag vill gärna läsa boken innan jag ger serieversionen på Netflix en chans.

Bokhylla med en massa böcker
Pocketbok, kaffekopp och syrener.