En finurlig uppblåsbar grunka

Ligga i en hängmatta och läsa böcker är något av det bästa som finns. Det bästa med hängmattor är att de går precis lika bra att hänga upp i två rejäla krokar i taket som mellan två träd. Kruxet kom när jag fick ryggskott efter att ha mekat med bilen. Jag köpte reservdelar här och jag lovar att hade köpt reservdelar till kroppen med om det hade gått. Det allra värsta var att jag varken kunde ta mig i eller hur hängmattan för att att ligga där och läsa. Nöden är uppfinningarnas moder heter det som bekant. Jag såg bilder från en festival där några besökare hade något som såg ut som en uppblåsbar korv och som de låg på. Efter lite research beställde jag en på nätet, jag vet fortfarande inte vad de heter, och den landade i brevlådan i går. Vilken grej! Jag kommer ligga och läsa på den tills ryggen är redo för hängmattan igen. Eller så har hängmattan fått en konkurrent…